Sterren SO/VSO 2018-2019

VSO Sterren

In  VSO Sterren zitten op dit moment 6 leerlingen in de leeftijden van 14 t/m 16 jaar. Het is een groep met extra zorg en begeleiding. Er wordt gewerkt aan diverse vakgebieden o.a.huishoudkunde, persoonlijke verzorging, tuin, kaarsenmakerij, keuken, arbeidstraining, yoga, sport en bewegen, taal/rekenen en lessen van de vreedzame school, sinds kort maken we ook gebruik van de nieuwe leerpleinen. We zijn vooral praktische dingen aan het leren.

Er zijn een aantal leerlingen die op maandag stagelopen.  Andere leerlingen doen mee met interne stages. Ze werken allen aan hun eigen doel.Op maandag en dinsdag werkt juf Ita met juf Marja en/of juf Klazien.Op woensdag werkt juf Ellen met juf Klazien en juf Hillie.Op donderdag en vrijdag werkt juf Ellen met juf Anneke.