ORANJE 2019-2020

SO Oranje

In SO oranje zitten 10 leerlingen. 7 jongens en 3 meisjes, variërend tussen de 7 en 9 jaar. Hieronder zie je welke meesters en juffen er in SO oranje werken.

Leerkracht

Assistent

Stagiaire

Ingmar

Annelien

Ellen / Finy

Annelien

Anneke / Finy

Bart

Gerda

Bart

Daniëlle

We hebben vakken als muziek, schrijven, natuur en techniek, gymmen en zwemmen. Voor lezen en rekenen werkt iedereen op zijn of haar eigen niveau; dit doen we groepsdoorbrekend, waardoor sommige leerlingen in een andere klas en/of bij een andere leerkracht werken.
Ook werken we aan hoe we met elkaar omgaan, dit doen we door middel van de methode Vreedzame School.

’S Middags is er tijd voor ontspanning, dan kan er samen gespeeld worden en kunnen we de nieuw geleerde dingen van Vreedzame School toepassen.

In de klas werken we met het beloningssysteem ClassDojo. De leerlingen kunnen punten verdienen door goed gedrag te laten zien. Bij 20, 40, 60, 80 en 100 punten staat hier een beloning tegenover.