VSO P2

We willen ons even voorstellen: Wij zijn VSO P2 van de Meidoornschool. Er zitten op dit moment 7 leerlingen in de groep. De leeftijden variëren van 15 t/m 17 jaar.Het is een groep waar we extra zorg en begeleiding bieden. We zijn alweer volop aan het werk in ons nieuwe lokaal. Sinds 2 jaar bereiden we de leerlingen extra voor op werken.Dit doen we d.m.v. interne stages aan te bieden. We breiden het dit jaar weer een stukje uit met werken in de winkel, persoonlijke verzorging en huishoudkunde. Sommige leerlingen lopen al stage. Dit gaat erg goed en er is al iemand met uitzicht op uitstromen naar dagbesteding voor de hele week. We zijn op schoolreis geweest dit jaar naar de Drentse koe. Waarvan een mooie groepsfoto is gemaakt.